GreenBoarder

KunstDuenger sin Greenboarder er 100% resirkulerbar, alle derene er laget av resirkulert papp.

Easybanner Lite

Rollup Lite er en kvalitets rollup som kommer komplett meg nylon bag og klemlist.

Easybanner Lite 150

Rollup Lite 150 er en kvalitets rollup for store bredder. Kommer komplett meg nylon bag og klemlist.

HUSK!

For optimalisert resultat bør du legge til 10mm på toppen av rollup og minimum 100mm i bunnen (250mm for wall)

andre rollup spørsmål?, ta kontakt.
- Pål

HUSK!

For optimalisert resultat bør du legge til 10mm på toppen av rollup og minimum 100mm i bunnen (250mm for wall)

andre rollup spørsmål?, ta kontakt.
- Pål

Easybanner Lite

Easybanner Lite er designet for å være et svært effektivt verktøy på en kostnadseffektiv måte. Med denne kan du starte din markedsføringskampanje til en rimelig pris samtidig som den tåler mange gangers bruk. Dette er en kompakt, lett og praktisk kvalitetsrollup som er laget i aluminium med ekstra tykt gods.

Easybanner standard leveres med to forkrommede føtter for ekstra stødighet og eleganse. Den har en kraftig klemlist i toppen og stangen bak er laget i høykvalitets aluminium. Bærevesken har ekstra polstring for å sikre rollupen mot transportskader. Det er en ekstra støtte på rollupkassetten hvor stangen skal settes ned i, slik at denne får bedre vinkel og stabilitet.

-en kvaitetsrollup til en meget gunstig pris.

Easybanner Lite

Easybanner Lite 150

Easybanner Lite er designet for å være et svært effektivt verktøy på en kostnadseffektiv måte. Med denne kan du starte din markedsføringskampanje til en rimelig pris samtidig som den tåler mange gangers bruk. Dette er en kvalitetsrollup som er laget i aluminium med ekstra tykt gods.

Den har en kraftig klemlist i toppen og stangen bak er laget i høykvalitets aluminium. Bærevesken har ekstra polstring for å sikre rollupen mot transportskader. Det er en ekstra støtte på rollupkassetten hvor stangen skal settes ned i, slik at denne får bedre vinkel og stabilitet.

Easybanner 150

Greenboarder 80

Greenboarder er den første økologiske og resirkulerbare rollupen som er laget 100 % av papp. Denne eco rollupen er dermed et helt økologisk bærekraftig produkt for reklame og markedsføring. Rollup-holderen er lett, men står stødig på en pappbunn som du også kan tilpasse på et blunk!

Papp rollup greenboarderen er perfekt for messer og på arrangementer, den er enda mer enn bare miljøvennlig: den er også sosialt anlagt med kortere transport fordi den er laget i en vernet bedrift  i Milano, Italia.
greenboarder classis består av en base og bar laget av papp - bare print banneret ditt på et spesielt bannerpapir og du har den perfekte miljøvennlige roll upen!

Greenboarder

100% resirkulerbar