DISPLAY PÅ VEGG

Se vårt enorme utvalg for display på vegg, her er alt fra store utendørs system til små pyntefester.

DISPLAY PÅ VEGG

Se vårt enorme utvalg for display på vegg, her er alt fra store utendørs system til små pyntefester.

Pyntefester & Rammer

Vi har et enormt utvalg av festeanordninger for vegg. Pyntefester, skjulte fester og rammeløsninger for alt fra tekstiler , plater og bannere.

Ta kontakt for tilpassede løsninger
- Pål

Pyntefester & Rammer

Vi har et enormt utvalg av festeanordninger for vegg. Pyntefester, skjulte fester og rammeløsninger for alt fra tekstiler , plater og bannere.

Ta kontakt for tilpassede løsninger
- Pål

Monsterframe

Monsterframe for gigastore utskrifter. Brukervennlig innendørs og utendørs monteringssystem for bannere.


Vi kapper modulene for deg hvis du ønsker. Du kan også bestille modulene med lengde opp til 6.5m og kappe dem selv. Banneret kan henges opp og tas ned av en person, uten verktøy.

Fester og avstandshylster

Fester med Bakstykke

Vi har et meget stort utvalg av fester med bakstykke. Våre avstandstykker kommer i alle formater, materialer og farger. De er også tilgjengelige i alle priskategorier.

Pyntecaps

Elegante "caps" hvor man enkelt trykker på hatten etter fastskruing.

Avstandshylster

Markedets mest brukte system for festing av bokstaver og objekter til vegg. Disse kan leveres med bakstykke for liming eller for skrue.

Skjulte fester

 

Vi har et stort utvalg av skjulte fester for oppheng av bilder, logoer og grafikk. Alle disse er usynlige fra fremsiden av det som skal monteres på vegg.

 

Backframe, Pixfix, Fissart og Ghost er kjente og kjære varianter fra dette sortimentet. 

 

Ripiano Hyllesystem

En meget fleksibel og elegang løsning for hylle rett på vegg. Man benyttes med flere typer plater.

GhostFrame

GhostFrame er et fleksibelt rammesystem med meget store muligheter. Systemet settes enkelt sammen i de størrelser man ønsker.

Platene festes med magnet eller tape. Den dobbeltsidige versjonen kan for eksempel brukes som skillevegg i kontorlandskap.

Kantprofil med tape

Profiler som gir D-bond og KAPA plater helt nye muligheter

Profilene lager en elegant aluminiumsramme på dine bilder, de beskytter også kanten. Disse kantprofilene gir et pent og innrammet inntrykk. Kommer ferdig med dobbeltsidig tape for enkel montering av plater.

Vi har tre forskjellige dybder på rammene 4, 6 og 10 mm. Alle listene er 27 mm brede og lengde på maks 410 cm. Ønsker du ferdigkappet, gjør vi det gjerne for deg.

BENDO sign

Meget tynn og moderne ramme som lar deg bytte budskap lynraskt. Rustfritt stål og klar blank Akryl gir et stilrent design.

SignCode Wall

Signcode er betegnelsen for et solid skiltsysytem som leveres på standardmål med forskjellige fester og tilpasninger for inntil vegg, ut av vegg, ned fra tak, og på stativ.

PixQuick

Dette er en enkel løsning for veggskilt, dørskilt og skiltholdere. Meget enkel åpne- og lukkemekanisme. Støpt i slagfast og UV beskyttet polykarbonat. Tape og skruer følger med.

Flap

Rask, kjekk og utrolig fleksibel informasjon. Lomme for enkle ark. Produsert i polykarbonat for beste kvalitet og monteres med tosidig tape.
 

Infoglass

Meget lekker glassløsning for anvisning av kontorer og rom.

MEGLERSYSTEM

Wire / Rammesystem

Vi fører alle typer system for prospect visning. Dette er typiske systemer for eiendomsmeglere og bilselgere. Smart design og høy kvalitet er hva som kjennetegner våre løsninger. Vi har fra de helt enkle plexi/wire systemene til avanserte systemer med LED og Digital visning.

 

T-Flex spennramme

T-Flex spennrammesystemet er et meget omfattende og lettmontert rammesystem.

Profilene leveres i 6meter lengder, og finnes i mange forskjellige bredder. Rammene med større bredde enn 70mm kan også leveres ferdige med LED lys.