EcoSol Ultra

Mutoh EcoSol Ultra er Mutoh's mest populære blekk for utendørsjobber på et bredt spekter av ubestrøket og bestrøket underlag. Blekket er basert på ikke-aggressive løsemidler og sprer ikke skadelige VOC i arbeidsmiljøet.

Mutoh Valuejet : Alle

Mutoh XpertJet 1324

Mutoh XpertJet 1641, 1682

UMS

Mutoh Universal Mild Solvent (UMS) er fjerde generasjon milde løsemiddelbasert blekk. UMS blekk har blitt spesielt utviklet for volumorientert brukere. UMS blekk har best-in-class ingredienser for optimal hastighet og kvalitet.

Mutoh Valuejet 1624X, 1638X og 2638

LED UV

Mutoh LED UV er produsert spesielt for UV printere. Både fleksible og rigide blekk er tilgjengelig. Blekket kommer også i hvit og lakk. Hvit gir veldig gode resultater på farget eller transparente media. Lakk gir mulighet for luksuriøs finish.

Mutoh Valuejet 426UF, 626UF, 1617H, 1626UH og 1638UH


Mutoh blekk

Blekk er en meget viktig del av print prosessen. Når du bruker helt riktig blekk som fungerer perfekt med printhoder og media, vil du redusere feil og sikre både produksjonsflyt og maskinvare.

 

 

 

Hvorfor velge Mutoh?

Fordi erfaring teller! Mutoh er en av verdens ledende produsenter av høy kvalitet storformat piezo drop on demand digitalprintere og vinylskjærere. Mutoh er kjent for å sette standarden for innovasjon, kvalitet, god kundeservice og lokal tilstedeværelse.

Er du miljøbevisst?

Mutoh har fulgt med i timen og har et sunt forhold til miljø.
 How Green is Green?

Holdbarhet

Testing av resultatorientert holdbarhet er en svært kompleks sak. En viktig del er blekk holdbarheten. Mutoh har et inhouse testprogram for å evaluere blekk.

 Mutoh Ink Durability Test Program