Reflekterende folier

Reflekterende materialer gir deg muligheten til og bli sett både om dagen og om natten da de reflekterer lys. Hovedforskjellende på disse produktene er graden av refleksjon og holdbarhet på produktet når det er montert.

NG Digital har i samarbeid med sine produsenter i et enormt utvalg av reflex. Hvis dere har spesielle ønsker og applikasjoner, ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe dere med og finne en løsning.

Vi har også ferdige striper til kontur av skap på lastebil.

Langtids refleksfolier til bruk på kjøretøy og skilter.

Dette er refleksfolier som er optimalisert for bruk med skjæreplottere. Flere av disse typene leveres også med reposisjonerbart lim med "bubblefree" teknologi. Disse har mange års holdbarhet og fremstår som "finkornet" med klare farger.

3M 580 Reflex

Printbar refleks 8år ECE

3M 680 Reflex

Printbar refleks med Comply

3M 7610 EG

Prismatisk refleks

Avery V-4000 EA

For kjøretøy og langtidsbruk

Reflex for utrykning og veiskilt.

Disse gir meget kraftig refleksjonsevne for kritisk sikkerhet og utrykningskjøretøy. Denne reflekterende, prismatiske vinylen er en holdbar og effektiv løsning når høy synlighet er ønsket.

Prismatiske reflekser har det typiske "bikube" mønsteret.
- André

Reflex for utrykning og veiskilt.

Disse gir meget kraftig refleksjonsevne for kritisk sikkerhet og utrykningskjøretøy. Denne reflekterende, prismatiske vinylen er en holdbar og effektiv løsning når høy synlighet er ønsket. Finnes i 6 farger, inkludert 2 fluoriserende.

Prismatiske reflekser har det typiske "bikube" mønsteret.
- André

3M D3 Diamond Grade

Diamond Grade for optimal synlighet.

Refleksstriper for markering / Spesialreflex

3M er verdens største leverandør av refleksfolie til trafikkskilt og bilskilt, samt refleksmerking til en rekke andre formål. 3M leverer konturmerking til lastebiler, refleks på stolper og i parkeringshus, reflekstape på containere og refleks til merking av bøyer. 3M leverer også sikkerhetsprodukter som veimerking, fartsmålingstavler og fartsdumper.

3M 957 Diamond Grade

Segmentert Konturmerking

3M 983 Diamond Grade

Refleksstriper

3M Konturmerking

Refleksstriper

Hexis Refleksstripe Rød-Gul

Kjøretøymarkering i to bredder, 2x 9meter

Hexis Refleksstripe Rød-Hvit

Kjøretøymarkering i to bredder, 2x 9meter

NYE NISJER

Printbare Refleksvinyler gir utrolig flotte effekter. Dette da printerblekk er transparent og vil reflektere fargene på en fantastisk måte.

 

Se våre printbare reflekser!