S-Class 3

Ny innovativ skjæreplotter fra Summa som igjen viser at merket er overlegent i dette segmentet av skjæreplottere for grafisk industri..

S-Class 3

Ny innovativ skjæreplotter fra Summa som igjen viser at merket er overlegent i dette segmentet av skjæreplottere for grafisk industri..

Toppmodell for de krevende oppgavene

Summa S Class maskinene er trolid de mest kjente folieskjærerne i markedet. Nå i versjon S3 med fargedisplay, touch, ethernet og uslåelig ytelse.

Bedre blir det ikke!
- Petter

Toppmodell for de krevende oppgavene

Summa S Class maskinene er trolid de mest kjente folieskjærerne i markedet. Nå i versjon S3 med fargedisplay, touch, ethernet og uslåelig ytelse.

Bedre blir det ikke!
- Petter

Summa S-Class

Dette er Summa’s superior plotterserie, de er også markedets mest selgende maskiner med avanserte funksjoner som O-pos X og PerfCut. Dette er maskiner som en utrolig nøyaktighet og driftsikkerhet. De passer til all RIP programvare og skiltprogramvare på markedet.

S-Class 3 er siste generasjon Summaplottere.

OposX

Print/Cut pos.

0.25

mm. nøyaktighet

140

cm/sek hastighet

Ethernet

Tilkobling

S-Class 3

Summa sitt flaggskip innen rulleplottere. Overlegen kvalitet og bruk.

Summa S-Class 75cm

Summa S-Class 140cm

Summa S-Class 160cm

Summa T-Serien er en perfekt maskin for de tøffeste oppgavene, skal du skjære tykke materialer så er dette det beste alternativ for deg.
 

T-serien bruker TANGENTIAL kniv.

Tangential kutteteknologi garanterer overlegen ytelse i forhold til vanlig brukte kutteteknikker. Retningen av den tangentielle kniven er elektronisk styrt, som gjør T-serien i stand til å kutte meget presist og med svært høye trykk. Den perfekte skjæringen gjør luking veldig lett og sparer deg for mye verdifull tid. Det patenterte nesestykket unngår at små biter blir skjøvet ut av vinylen under kuttingen. Med opptil 600 gram kuttekraft har Summa S2 Class krefter til å kutte gjennom tunge sandblåsefolier og reflektive materialer med utrolig letthet, hastighet og nøyaktighet. Med en T-modell vet du at du kan gjøre jobben.

Summa D-serie er markedets absolutt mest populære vinylskjærer. Denne er perfekt for vanlige oppgaver i din skiltmaker bedrift.
 

D-serien bruker SLEPEKNIV

Dette er en rimeligere løsning en TANGENTIAL. Sin enkelhet har gjort slepeknivteknologien den mest brukte. Et forskyvningsparameter definerer avstanden mellom knivspissen og det roterende senter. For å vite posisjonen til den fritt roterende kniven inne knivholderen en drabevegelse er gjort under forutsetning av knivspissen vil følge tilsvarende. Summa kuttere omfatter godt utviklede metoder for å optimalisere disse drabevegelsene for å oppnå best mulig snittkvalitet.

 S3 75S3 120S3 140S3 160
Maks kuttebredde (cm)74.5120135158
Maks mediabredde (cm)6-8412-13017-14517-168
Mål (BxDxH)141 x 68 x 111 cm187 x 68 x 111 cm202 x 68 x 111 cm225 x 68 x 111 cm
Vekt (Kg)50626671
Fargeskjerm
Den nye touch-skjermen er meget brukervennlig og enkel i bruk. Kraftige farger og oppdatert design gir nøkkelinformasjon ved første øyekast.
OPOS X
OPOS (Optical Positioning System) kan lese opptil 128 markeringer. Sammen med barkode kan du kjøre mange jobber automatisk uten innblanding
OPOS Kamera
Med OPOS kamera leverer Summa enda en innovasjon med bransjens første kamera gjenkjennelse justering for friksjonsdrevet rulleplottere.
Ethernet
Flere datamaskiner kan nå kontrollere en Summa over nettverket.
Legendarisk tracking
Summa's ekslusive MicroSprocket drivreim, sammen med kraftfulle servo motorer leverer hårreisende presisjon.
Presisjon
Summa's unike FlexCut tar kutteteknologi til et nytt nivå. Denne redigerbare muligheten gir deg perforerte kutt som er lett å plukke samtidig som det holder seg på plass i media under hele jobben.
Automatisk avkutter
Kuttehode inkluderer en avkutterkniv som kan settes til å automatisk kutte av mediet etter jobben er gjort.
Servo opprulling
Etter endt job ruller plotteren opp mediet og forbereder maskinen for neste jobb.