VNL-S10C-DIG Pixel

Vivalyte SKU:VNL-S10C-DIG

 

kr. 1 287,-

Veil.forbrukerpris (inkl.mva)
GÅ TIL PRODUKTSIDE for å se forhandlerpris


I hjertet av VNL-F4025 er dens innovative design, som består av to essensielle komponenter: diffusjonslaget og LED-laget. Denne banebrytende konstruksjonen sikrer en feilfri installasjonsprosess uten synlige start- eller sluttpunkter, og leverer en kontinuerlig og uavbrutt strøm av lys som sømløst integreres i ethvert miljø.

Borte er dagene med å slite med skjemmende koblinger eller vanskelige overganger. Med VNL-F4025 kan du oppnå jevn, jevn belysning som forbedrer den estetiske appellen til rommet ditt uten kompromisser.

Men innovasjonen stopper ikke der. Vår Pixeline er utstyrt med DMX-kontroll, noe som gir presise og dynamiske lyseffekter. Enten du er ute etter å lage fascinerende fargeoverganger, synkroniserte mønstre eller fengslende animasjoner, er mulighetene uendelige med RGBW-kapasitet, som tilbyr et fullt spekter av livlige nyanser og uberørte hvite farger.

Med sin holdbarhet, fleksibilitet og brukervennlighet er VNL-F4025 Pixeline den ultimate løsningen for arkitekter, designere og lysfagfolk som ønsker å flytte grensene for kreativitet og fantasi. Løft prosjektene dine til nye høyder og lys opp synet ditt med den enestående glansen til VNL-F4025 Pixeline.
Bredde 40mm
lengde20 meter, som kan kombineresMaks. lengde10 meter
BruksområdeInne og utendørs
Volt24V
StandarderRoHS
IP (Fukt og Vann toleranse)IP67
Garanti3 år
Luminous Flux77
Strålevinkel196 grader
Styrke14,4 W/M

Ønsker du å bli forhandler?
GÅ TIL TIL PRODUKTSIDE for å se forhandlerpris