Gerber Omega

Gerber Omega er kjent for sin stabilitet og lettbrukthet. Med flest installasjoner i Norge, har programmet år etter år bevist sin styrke.
 

Gerber OMEGA design og produksjon programvare er en komplett pakke med layout, design, produksjon, og konverteringsverktøy som er laget spesielt for bruk til å lage profesjonell grafikk for skilt, etiketter og dekaler, grafiske visninger, og mye mer. OMEGA design og produskjonsverktøy er finjustert for å imøtekomme vinylskjæring, trykking og routing i skiltbransjens produksjonsenheter som Gerber vinylskjærere, Gerber EDGE®family med termiske skrivere, samt Gerber routere og plankuttere.

OMEGA CP (Cut / Print)

Inkluderer alle verktøyene du trenger for å skape og produsere vinylskjæring og router jobber, samt har farge oppdrag og utgangsmuligheter for alle Gerber EDGE® serien og Gerber MAXX™ 2 termiske skrivere. Inkluderer ARTPath programvare.

OMEGA CS (Cut Solution)

Inkluderer alle verktøyene du trenger for å skape og produsere vinylskjæring og router jobber, men kan ikke sende ut til termoskrivere.

OMEGA LS (Layout Station)

Gir mulighet for komplett designjobb, men uten utgangsmulighet. For visning av konsepter. Lag designe på en laptop borte fra jobben. Lagre filer i nettverket for produksjon.

Videoer