GLOBAL WORLD WRAP MASTER

DEN ENESTE GLOBALE KONKURRANSEN I FOLIERING

World Wrap Masters feirer og samler de beste i verden. Dette er den eneste virkelige internasjonale konkurranse i foliering med vinnere i nasjonale og regionale konkurranser som går videre til den globale finalen for å bli World Wrap Master. Konkurransene er organisert av FESPA.


MELD DEG PÅ HER

NORSK FINALE

7 Februar 2024 NG Digital i Larvik

Vinnere vil kvalifisere til finalen i World Wrap Masters

GLOBAL FINALE

19-22 Mars 2024 Amsterdam RAI

Vinneren vil bli kronet Global World Wrap Master.

VIS DEG FRAM

Å delta i denne konkurransen gir deg kunnskap og mulighet til å utvikle ferdigheter, møte andre dyktige håndtverkere og muligens komme videre til finalen.

LÆR AV DE BESTE

World Wrap Masters konkurransen inneholder workshops og demonstrasjoner med anerkjente folieringsinstruktører som deler kunnskap og erfaringer.

OPPDAG NY TEKNOLOGI

I hver World Wrap Masters konkurranse presenteres det siste innen vinyler, verktøy og teknikker


FESPA NORGE

FESPA Norge het tidligere Norske Spesialtrykkeres Forening og er en bransjeforening for trykkerier som bruker serigrafi, digitaltrykk og andre spesielle produksjonsmetoder i sin virksomhet.

Spesial-trykk har sine røtter i seriegrafi. Det er evnen til å bringe kundenes forventninger ett skritt videre, som skal kjennetegne dagens Spesialtrykker. Selv om serigrafi ikke er like fremtredende i dag, føler foreningen et spesielt ansvar for å ivareta og formidle kunnskap om serigrafimetodens unike historie og muligheter.

FESPA Norge er en del av FESPA Internasjonal
FESPA.NO

FESPA

FESPA er en global sammenslutning av 37 nasjonale foreninger for silketrykk, skilt og dekor, digitaltrykk og tekstiltrykk. FESPA ble grunnlagt i 1962, og organiserer de ledende utstillinger og konferanser som samler grafisk industri og storformat. Inntektene fra disse arrangementene, tilbakeføres til bransjen gjennom miljøprosjekter, forskning og utvikling.

FESPA organiserer og finansierer flere typer opplæringsprosjekter, både gjennom sentrale og nasjonale kanaler. Viktig markedsinformasjon innhentes, bearbeides og distribueres gjennom FESPA, som på den måten er en særdeles nyttig katalysator og arena for vekst og teknisk innovasjon i bransjen.
FESPA.COM