XpertJet 1682SR

Mutoh XpertJet 1682SR er en ny og videreutviklet storformat printer for skilt og displaymarkedet for både innendørs og utendørs bruk.

Perfekt printing med den annerkjente  i²  "Intelligent Interweaving" print teknologien.

1615mm

Maks Printbredde

15/m²

Sweet Spot Hastighet

8

Fargekanaler

EcoSol

Blekktype

Stort utvalg av media

Mutoh XpertJet 1641SR Pro håndterer både 2" og 3" ruller. For å takle høyere utskriftshastighet og i forbindelse med tørke-effektivitet, har printeren en nydesignet printplate struktur med tre individuelt kontrollerte varmeelementer. Varmeelementene takler media forvarming, blekkfiksering og tørking av utskrifter.

XpertJet 1641SR Pro bilder av høy kvalitet når du skriver ut direkte på et bredt spekter av tilgjengelige ubestrøkete PVC'er, bannere, soft sign materialer og belagte substrater.

XPJ serien

Mutoh XpertJet 1641SR Pro er en del av den nye XPJ serien fra Mutoh. Dette er en videreutvikling av tidligere teknologi og tilbakemeldinger fra brukere.

Display og MSM

Mutoh XpertJet 1641SR Pro har et forbedret brukergrensesnitt på displayet som gir bedre opplevelse og lettere navigering enn tidligere. VSM har blitt til MSM og inkluderer mer oversikt via mobil app.

Media transport

Et mer avansert og bedre tilpasningsmulig pressmekanisme for å håndtere transport av media. Tilpasset med tanke på glatte, delikate og ekstra tynne medier.

i² print teknologi

Vesentlig reduksjon og nøytralisering av typiske problemer som horisontal eller vertikal banding, tette dyser, step mismatch, mottle m.m.

> Les mer

Dropmaster

DropMaster er i stand til å automatisk omberegne og justere timing av unison/toveis blekkutskyting basert på mediatykkelse

> Les mer

Printhode

Nyeste generasjon mikro piezo drop-on-demand. 1440 dyser - 4 fargeseksjoner, 360 dyser pr. seksjon. Med variable drop teknologi.

> Les mer

Nytt blekk

Mutoh XpertJet 16xxSR har et helt nytt blekk EcoSol MS41 i poser på 1 liter. Blekk kasettene er enkle å ta ut fra front og nå har Mutoh også lagt inn et varsel lys på hver farge som indikerer at fargen er på vei til å gå tom.

 

> Les mer